Tesztlehetőség


Örömmel tölt el bennünket, hogy a motoflywear® szemüvege felkeltette érdeklődésed, és szeretnéd kipróbálni ezt a forradalmian új terméket!

Reméljük, hogy a szemüveg viselésekor ugyanolyan rendkívüli élményben lesz részed, mint azoknak a motorosoknak, akik korábban hasonló lehetőséghez jutottak.

A motoflywear®-nél valóban számít a felhasználók véleménye, benyomásai, ezért szívesen veszünk minden észrevételt, javaslatot. Szeretnénk, hogy az így szerzett tapasztalatainkból építkezve még kiválóbb terméket adhassunk minden egyes vásárló kezébe.

Sok motorosnak kell választania az éleslátás és a kényelem között.

Amit mi adunk:

  • 1 db motoflywear® Alpha szemüveg, zöld keret színnel, motoros valamint utcai szárral, Transitions® XTRActive Gray vagy Brown lencsével, egyedi választásodnak megfelelően (a csomag tartalmát képező lencse színe aktuális készletünknek megfelelően változhat)
  • Teljes körű szakmai és terméktámogatás
  • A motoflywear® online, offline anyagjaiban való megjelenés

Amit kérünk:

  • Minimum 5000 karaktert tartalmazó szöveges teszt, beszámoló
  • Minimum 1 perces videó anyag, amelyen jól látható a termék használat közben is
  • Minimum 10 db, legalább 3 MB méretű fotó, amelyen jól látható a termék
  • Szerzett tapasztalatainak, véleményének online és/vagy offline felületeken való megosztása

A fenti anyagok mindegyike kizárólag a Motoflywear® Kft. által jóváhagyott formában, és változatában használható fel.

Jelen szerződés elfogadásával a szerződő fél hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott anyagokat a Motoflywear® Kft. a későbbiekben saját kommunikációs csatornáin, időbeli, valamint földrajzi megkötés nélkül felhasználhassa. Illetve a későbbiekben semmilyen tulajdoni jogot nem érvényesit az átadott anyagokkal kapcsolatban.

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!


Mekkora a méretem?