Motoros szemüvegek és motoros napszemüvegek


A motoflywear® termékeket kifejezetten motoros, bukósisakos viselésre terveztük, hosszú időn keresztül fejlesztettük, teszteltük, és a visszajelzések alapján javítottuk.

Büszkék vagyunk rá,
hogy elkészült:
A motoros szemüveg.

Egy olyan szemüveg- és napszemüveg család, ami tökéletes látást biztosít, tökéletesen kényelmes, és tökéletesen biztonságos. Görgess lejjebb, nézd meg női és férfi modelljeinket!

Férfi motoros napszemüvegek

Innováció, funkció és design: nálunk ezek nem csak szépen hangzó marketing-szövegek. A férfi motoros napszemüvegeket úgy alakítottuk ki, hogy ellenálljanak minden hatásnak, ami motorozás közben előfordulhat, mindig a helyükön maradjanak, tökéletesen kényelmesek legyenek – és még jól is nézzenek ki!
Az Alpha kereteket 4 keret-variációval kérheted, 5 különböző lencsével, vagyis összesen 20 különböző napszemüvegből választhatsz!. A szárakat és a lencséket is könnyedén ki tudod cserélni, akár motoros kesztyűben is – a motoflywear® motoros napszemüvegekkel semmi nem érhet váratlanul! A képekre kattintva bővebb információt kapsz az egyes modellekről.


Női motoros napszemüvegek

Ki mondta, hogy a motoron nem lehetsz csinos? Sikkes vonalvezetés, karcsú design: a Motoflywear® motoros napszemüvegek fejlesztése során figyelembe vettük a szebbik nem igényeit is, hogy te is élvezhesd a látványt. A női modellek mindent tudnak, amit a férfiaknak szánt napszemüvegek: akár utas vagy, akár saját motort vezetsz, megérdemled ugyanazt a kényelmet és biztonságot!
4 színvariáció, 5 lencse: 20 napszemüvegből választhatsz a Te méretedben. Kattints a képekre, és tudj meg többet az egyes modellekről! A motoflywear® motoros napszemüvegek szárait egy mozdulattal ki tudod cserélni, így minden helyzetben tökéletesen látsz.


Dioptriás motoros szemüvegek férfiaknak

Optikai szemüvegeinket kifejezetten motoros felhasználásra terveztük: ellenállnak az extrém körülményeknek, a szennyeződéseknek, a keret és a lencse egyaránt törhetetlen műanyagból készül… és még hosszan sorolhatnánk az előnyöket. De ami a legfontosabb, hogy minden szemüveget, minden lencsét kifejezetten a te igényeidre, és a te szemedre szabottan készítünk el, így garantáljuk, hogy olyan éles lesz a kép, amilyen még soha, egyetlen szemüveggel sem volt. Egyformán éles a horizont, a műszerfal, a tükrök, és a kereszteződés. Minden lencsét kérhetsz színtelen, fényre sötétedő, vagy sötétített kivitelben, az összes extrával.
A motoflywear® motoros szemüvegek lencséit és szárait egy mozdulattal ki tudod cserélni, így garantált az éleslátás minden helyzetben.
Kattints a képekre, és tudj meg többet az egyes modellekről!Dioptriás motoros szemüvegek nőknek

Személyre szabott kialakítás, törhetetlen keret és lencse, kényelmes moto szár, optikai lencsék sok extrákkal: a női szemüvegek ugyanazt tudják, mint a férfiaknak fejlesztett modellek, csak sokkal csinosabbak. Akár hátul nézelődsz, akár a saját motorodon húzod a gázt, fontos, hogy tökéletesen láss!
Minden motoflywear® motoros szemüveget utcai, és moto szárral szállítunk, amiket egy mozdulattal ki tudsz cserélni, így motorozás előtt, közben és után is használhatod.
Kattints a képekre az egyes modellekért!motoflywear® kiegészítők

A motoflywear® termékeinek használatát egyedi kiegészítőkkel igyekszünk még egyszerűbbé, még kényelmesebbé tenni. Van az a pillanat, amikor épp csak egy kicsi hiányzik – például egy hely, ahova leteheted a szemüveget, amíg fel- vagy leveszed a sisakot. A tankról, ülésről, kormányról leeshet: a Motoflywear® karpánt viszont egyszerűen megoldja ezt a problémát. Indulás előtt egy tépőzárral rögzítheted, a szemüveget a bújtatóba akaszthatod, így mindkét kezed szabad marad!