motoflywear® - motorozás HD nézetben


Olyan motoros szemüveget fejlesztettünk, amivel kifogástalan lesz a látvány minden helyzetben.

Álmodoztál már a tökéletes motoros szemüvegről, ami a bukósisak alatt is kényelmes és stabil? Az álom most valóra vált. Egy sor egyedi fejlesztésnek köszönhetően a motoflywear® szemüvegek és napszemüvegek extrém körülmények között is a helyükön maradnak, miközben észre sem veszed a jelenlétüket. Kifogástalan látás minden helyzetben – kompromisszumok nélkül.

motoflywear® egyedi fejlesztésű motoros szárak

A moto szár sajátos designja nem csupán szép, de hasznos is: a megnövelt szárfelület elosztja a terhelést a halántékodon, így a szár nem fáj, nem szúr, nem nyom. Nem is fogod érezni, hogy ott van. A Micro Edge System élei karmokként kapaszkodnak a bukósisak szivacsába, így mozgás, extrém rázkódás, magas fordulatszám esetén sem tud elmozdulni.
A Quick Change Temple rendszernek köszönhetően a moto szárakat egy mozdulattal utcai szárakra cserélheted. A szemüveget nem csak motorozáshoz használhatod – sima szemüvegként is megállja a helyét!motoflywear® egyedi fejlesztésű motoros lencsék

A szemüveghez használható lencséket kifejezetten motorozáshoz fejlesztettük ki. Egyetlen céljuk van: hogy tökéletesen láss mindent, ami az úton történik. Törhetetlen por-, víz- és zsírtaszító réteget kaptak, hogy ne kelljen megállnod tisztogatni, tükröződésmentesek, 100% UV-védelemmel rendelkeznek, és könnyen páramentessé is teheted őket. A különböző lencsék különböző előnyökkel bírnak, és egy mozdulattal kicserélheted őket – a motoros szemüveg mindig alkalmazkodik a külső körülményekhez, hogy a legjobb élményt nyújtsa.

motoflywear® motoros kiegészítők

Számtalan kiegészítőt fejlesztettünk, hogy még kényelmesebbé és még könnyebbé tegyük az életedet. Minden motoflywear® motoros szemüveghez és napszemüveghez szériatartozék:

• Szemüvegtok, amiben a szemüveg mellett 2 pár tartalék lencsének és a száraknak is kialakítottunk egy biztonságos tokot
• Alumínium karabiner, hogy a tokot az övedre rögzíthesd és a motoros szemüveg mindig kéznél legyen
• Mikroszálas textil zsák, ami tárolóként és tisztítítókendőként is funkcionál
• Nagyméretű mikroszálas törlőkendő, ami karcmentesen tisztít
• Regisztrációs kártya, hogy az esetleges garancia-, vagy egyéb ügyintézésnél egyszerű legyen az ügymenet

Technikai részletek:

Keretek

Egy szár, amit még nem éreztél – és nem is fogsz! Lapos kialakításnak köszönhetően könnyedén becsúsztathatod a sisak alá. Nem éri el a füledet, felülete egyenletesen osztja el a nyomást: észre sem veszed, hogy ott van.

A bukósisakhoz hasonlóan a motoros szemüveg is akkor lesz a legjobb, ha tökéletesen passzol. Minden Motoflywear® modell 3 különböző méretben készül: a méretválasztóval gyerekjáték a megfelelő kiválasztása!

A szár élei karmokként kapaszkodnak a sisak szivacsába, stabilan a helyén tartva a szemüveged, függetlenül attól, hogy magas fordulatszámon pörög a motor, macskaköveken hajtasz végig, vagy a terepen teszteled.

A szemüveg alapanyaga rendkívül flexibilis , ugyanakkor strapabíró. Idomul a fejed formájához, tökéletesen passzol, és minden extrém hatásnak ellenáll.

Motoros szemüvegedet egy mozdulattal utcai szemüveggé alakíthatod, a MOTO szár és a STREET szár cseréje pofonegyszerű.

A légpárna nyomás hatására összenyomódik, majd visszanyeri eredeti formáját, mint a motor teleszkópja, így nem mozdul el, amikor körülnézel a kereszteződésben. Szilikon alapanyaga az orrodra tapad.

A motorozás örök változás. A motoros szemüveged alkalmazkodik a körülményekhez: számtalan lencse közül választhatsz, és a legtöbb modellnél egy pattintással kicserélheted, hogy mindig tökéletesen láss.

motoflywear® szemüvegedet személyre szabottan, Neked készítjük, hozzád igazítjuk, hogy tökéletesen láss, biztonságban legyél akkor is, amikor motort vezetsz.

Lencsék

Az egyfókuszú lencse beállítása során figyelembe vesszük a keret, a lencse, és a szemed viszonyát, így olyan éleslátást biztosít, amit hagyományos szemüvegeknél nem tapasztalhattál.


A motoflywear® szemüvegeket elláttuk mindennel, ami a biztonsághoz kell. Erős, vagy még erősebb bevonat a karcok ellen, por-, víz- és zsírtaszító réteg, hogy ne kelljen megállni útközben tisztogatni.

Ha elmúltál 40 éves, akkor közeli és távoli korrekcióra is szükséged lehet. A Motoflywear® mZoom lencse dioptriaátmenet-kialakításának köszönhetően egyformán éles lesz a horizont, a műszerfal és a tükrök is.

Ahogy a bőrödnek, úgy a szemednek is árthat a hosszan tartó UV sugárzás. A Motoflywear® lencséket ezért speciális bevonattal láttuk el, a dioptriás és a dioptria nélküli szemüvegek egyformán védik a szemed.


A magas törésmutatójú optikai műanyagból (polikarbonát vagy NXT) készült lencse garantálja, hogy esés, borulás esetén is megvédi a szemed. Nem kell attól tartanod, hogy a szemüveged sérüléseket okoz.

Felejtsd el, amikor a mögötted haladó fényszórója a tükrödön keresztül a szemedbe világít. A lencse hátoldalát egy speciális réteggel láttuk el, így nem kell a tükröződéstől és a vakítástól tartanod.

Ha esik, ha hideg van, vagy ha náthás vagy és a szádon veszed a levegőt, a motoflywear® motoros szemüveg akkor sem párásodik. Páratlan, azaz párátlan lesz az élmény.

Fényre sötétedő, sötétben teljesen színtelenné világosodó lencse, hogy mindig tiszta legyen a kép. A változást észre sem veszed: egyszerűen „csak” jól látsz. Ezt a lencsét nyitott bukósisakokhoz ajánljuk.

Fényre sötétedő, sötétre világosodó lencse zárt sisakban is: mindig a fényviszonyoknak megfelelő, optimális látás. A plexi mögött, vagy amikor nincs is rajtad a sisak: mindig alkalmazkodik!